Menu

Onze services

Validata is marktleider op gebied van employment screening. Met behulp van onze innovatieve software en klantgerichte ondersteuning helpen wij onze klanten iedere dag met het aannemen van de juiste mensen.

Employment screening

Employment Screening betreft de verificatie van bepaalde gegevens van de kandidaat of medewerker in het kader van de uitoefening van een functie. Alhoewel een screening in enkele sectoren al wettelijk verplicht is, groeit employment screening ook sterk bij werkgevers die geen onnodig risico willen lopen.

Lees meer
Whitepapers en nieuwa over screening

Jezelf screenen

Heeft een (toekomstig) opdrachtgever jou gevraagd om jezelf te screenen?

Dan ben je hier op de juiste plek.
Selecteer een relevant screeningsprofiel, Initieer je eigen screening en doorloop de stappen. Met als eindresultaat een relevant screeningsrapport welke je bijvoorbeeld kunt delen met je opdrachtgever.

Lees meer
Screening checks uitvoeren met Validata

Huurders screenen

Bij de verhuur van een woning speelt de wettelijke zorgplicht een belangrijke rol. De verhuurder, of verhurende makelaar, dient onderzoek te doen naar de huurder. Denk hierbij aan o.a. de verificatie van het ID document en een check op de kredietwaardigheid van de huurder. Tevens is het van belang om de woning af en toe te bezoeken. Voldoe je niet aan de zorgplicht dan kan eventuele schade bij misbruik van de woning op de verhuurder worden verhaald.

Lees meer
Screenen van huurders

API & Integratie

Validata biedt een geavanceerde API waarmee eenvoudig een koppeling kan worden gerealiseerd met andere software. Dit biedt de mogelijkheid om vanuit andere systemen waar je mee werkt, zoals bijvoorbeeld een ATS of HR-systeem, op eenvoudige wijze nieuwe screenings in gang te zetten en de resultaten te bekijken.

Lees meer
API en integratie service van Validata