Menu

Screening Consultant

Validata zoekt een enthousiaste Screening Consultant

Gezocht: Screening Consultant

Wie zoeken wij?

  • Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving binnen een groeiend bedrijf in employment screening?
  • Ben jij servicegericht en stel je de klant graag centraal?
  • Vind jij het leuk om mensen verder te helpen als zij vastlopen in hun screeningsproces?
  • Wil jij meewerken aan het verder ontwikkelen van ons software systeem door het proactief aandragen van verbeterpunten in onze processen?
  • Heb jij een hoog concentratievermogen en kun je nauwkeurig werken?
  • Werk jij graag zelfstandig binnen een enthousiast en gemotiveerd team?

Wie zijn wij?

Validata is een innovatief softwarebedrijf. Wij helpen dagelijks zowel grote als kleine (internationale) klanten met het ‘screenen’ van nieuwe medewerkers. Wij zijn overtuigd van de kracht van transparantie en integriteit. De dynamische markt waarin wij opereren is nog volop in ontwikkeling. Als marktleider blijven wij vooruitkijken en spelen we continu in op de kansen die zich voordoen. 

Wat ga jij doen?

Samen met zo’n 10 collega’s begeleid je dagelijks het screeningsproces van onze klanten en kandidaten.  De screeningsverzoeken die binnenkomen moeten gecontroleerd en verwerkt worden met behulp van informatie van onze kandidaten en dataleveranciers. Ook sta je dagelijks klanten en kandidaten te woord over vragen binnen het screeningsproces. Het contact verloopt zowel telefonisch als per e-mail. Daarnaast heb je ook een belangrijke bijdrage in het ondersteunen van ons sales team met het beheer van onze klanten.

Wat neem jij mee?

  • minimaal MBO+ werk- en denkniveau; 
  • klant- en servicegerichtheid; 
  • nauwkeurigheid en integriteit; 
  • oplossings- en resultaatgerichtheid; 

Wat bieden wij jou?

Werkplezier! De werkomgeving, collega’s, toffe personeelsactiviteiten en vrijmibo’s zijn de basis voor het werkplezier binnen Validata. Onze jonge organisatie bestaat uit circa 30 medewerkers op een toplocatie in Amsterdam-Zuid, vlakbij het Vondelpark. We hebben een open, directe cultuur, korte lijnen, zijn professioneel en resultaatgericht, maar ook informeel en casual.  Je kunt gebruik maken van een sportschool abonnement en een SWAP-fiets.  

Je krijgt een uitbereid en uitdagend inwerktraject, waar samenwerken en elkaar helpen centraal staat. Verder bieden wij jou een werkomgeving waar je kunt blijven leren en ontwikkelen, ook bij onze software staat de ontwikkeling nooit stil.  

Wij zijn zowel op zoek naar een fulltime als parttime collega’s.  

Heb jij interesse?

Stuur je CV en motivatie naar HR@validatagroup.com 

Heb je vragen, aarzel niet en stel ze aan Janneke Woudenberg (Operations Manager) jannekewoudenberg@validatagroup.com of 06-25001366 

 
Onderdeel van onze sollicitatieprocedure is een pre-employment screening en een meeloopdag.