Menu

Onze Partners

Validata zorgt voor continue kwaliteit door samen te werken met vertrouwde partners.

Strategische partnerships

De afgelopen jaren was het aangaan van strategische, commerciële data- en softwarepartnerschappen een belangrijk aandachtspunt voor Validata. Validata gelooft dat samenwerken met andere belangrijke organisaties een grotere impact kan hebben op bedrijven en HR-teams die wereldwijd werven en aannemen. Validata heeft belangrijke partnerschappen geïdentificeerd die een 360-gradenoverzicht van Human Resources bieden. Door middel van innovatieve software-integraties richt Validata zich op het creëren van langdurige relaties met partners om klanten en hun kandidaten bij elke stap te ondersteunen.

Commerciële integratiepartners

Validata geeft je vanuit jouw favoriete HR- of recruitmentprogramma’s direct toegang tot employment screening. Start jouw employment screening vanuit je bestaande workflow en bekijk alle screeningsrapporten op een centrale plek.

Bekijk onze partners
Employment screening met Validata

Data Partners

Onze mondiale datapartners helpen ons om informatie direct te checken bij de bron. Van internationale diplomadatabases tot ID-, krediet- en criminal background checks; wij regelen het voor je.

Bekijk onze partners
Ik word gescreend

Software Partners

Onze softwarepartners maken onze applicaties sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker. Hierdoor ontvang je de resultaten al binnen enkele werkdagen. Onze cloud-based technologie wordt ondersteund door softwareleveranciers die door marktleiders wereldwijd worden ingezet.

Bekijk onze partners
Sectoren Validata

Wil jij jouw diensten integreren en uitbreiden voor jouw klanten?

Sinds 2009 hebben we honderden organisaties geholpen effectiever te worden door middel van onze unieke benadering van het screenen van personeel en antecedentenonderzoeken. Geïnteresseerd in onze diensten en samenwerken? Validata heeft ervaring met integraties van derden en biedt een geavanceerde API om eenvoudig te integreren met andere software. Hierdoor kunnen klanten nieuwe screenings starten en de resultaten bekijken van andere systemen die zij gebruiken, waaronder een ATS- of HR-systeem.