Menu

Onze locaties

Experts in employment screening over heel Europa

Internationale service, lokale expertise

Mensen bepalen het succes van de organisatie. Integere medewerkers, medewerkers waarop je kunt bouwen en vertrouwen, versterken de organisatie, ongeacht waar jouw bedrijf zich bevindt of waar jouw werknemers zijn gevestigd. Sinds 2009 helpt Validata organisaties bij het maken van de juiste keuzes via online screening oplossingen. Onze slimme software zorgt voor een snelle en efficiënte screening en een optimale kandidaat ervaring. Met een team van privacy-, juridische en HR-experts biedt Validata screening oplossingen aan bedrijven in heel Europa.

Dochteronderneming in Zweden

Validata heeft een hoofdkantoor in Amsterdam en een dochteronderneming in Stockholm, Zweden. Met deze dochteronderneming bedient Validata klanten met lokale expertise. Van identiteits- en diplomacontroles tot aan de screening van VOG check en kredietwaardigheidschecks: Validata heeft ervaring met het screenen voor bedrijven in de Scandinavische landen. Met behulp van onze gecertificeerde datapartners kunnen we bovendien informatie direct bij de bron controleren, zodat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat ze weten wie ze aannemen.

De basis van employment screening

Het screenen van toekomstige werknemers en het checken van bepaalde gegevens is inmiddels een veelbesproken en beschreven thema, maar wat houdt het nu precies in, en waarom is dit belangrijk?

Read more

Stel een screeningsbeleid op en start met het screenen van medewerkers

Ons team van experts heeft ervaring met het ondersteunen van bedrijven bij het opstellen van een screeningsbeleid en het starten van pre- en in-employment screening op lokaal en internationaal niveau. Ze staan klaar om jou te helpen jouw wervingsproces te professionaliseren en ervoor te zorgen dat je veilig, efficiënt en AVG-compliant screent.

Onze internationale partners

Validata geeft je vanuit jouw favoriete HR- of recruitmentprogramma’s direct toegang tot onze applicatie. Start jouw employment screening vanuit je bestaande workflow en bekijk alle screeningsrapporten op een centrale plek.

Onze partners
Flexibel online systeem van Validata

Internationale klantreferenties

Michael Page

“Validata blijft onder alle omstandigheden zeer flexibel. Mochten er dingen veranderen – op lokaal niveau of wereldwijd – dan reageren ze snel en adequaat door onze screeningsprocessen daar direct op aan te passen. Het feit dat zij op de hoogte zijn van recente ontwikkelingen is cruciaal omdat wij continu een goede service moeten kunnen bieden aan onze klanten.”

Ilze Lamers HR Directeur Noord-Europa
equensWorldline

“Validata doet waarvoor wij met hen in zee zijn gegaan! Validata ontzorgt equensWorldline al jaren in een belangrijk deel van het algehele onboardingproces van zowel nationaal als internationaal personeel.”

Jean-Paul Haack CFE equensWordline
Ordina

“Het screenen bleek te veel tijd in beslag te nemen voor de ene persoon die daarvoor was aangewezen. Ordina kreeg bij Validata de kans om al haar wensen op tafel te leggen. Daarbij is het systeem ook nog eens veilig en heel gebruiksvriendelijk. Echt een ongelofelijk positieve ervaring.”

Angelien Frehé Stafmedewerker
Michael Page logo uitgelicht
equensWorldline logo png bestand
Ordina logo uitgelicht