Menu

CV-check

Validata trekt de informatie op het CV van je kandidaten na, zodat jij zeker bent van wie je aanneemt.

CV-check als custom check

Daarnaast biedt Validata organisaties de mogelijkheid om de inhoud van een CV te vergelijken met de onderdelen uit het screeningsrapport. In dit geval wordt een (potentiële) medewerker gevraagd om het CV te uploaden in de persoonlijke online account, waarna het kan worden beoordeeld.

Jouw organisatie kan bijvoorbeeld de diploma’s en werkervaring die in het CV voorkomen en de feitelijke informatie die uit een diploma check en referentiecheck naar voren komt naast elkaar leggen om te zien of deze overeenkomen. Op deze manier kunnen eventuele afwijkingen snel worden opgespoord.

Vraag meer informatie aan
Employment screening met Validata

Waarom een CV-check van Validata?

  • Validata ontzorgt: Nadat je een (potentiële) medewerker hebt geregistreerd en een bijpassend screeningsprofiel gekozen, neemt Validata jou het werk uit handen. De resultaten van de CV-check, inclusief een diploma check en referentiecheck, kan je vervolgens teruglezen in het screeningsrapport.
  • Checkt educatie en werkervaring: Validata checkt zowel de educatie als werkervaring van een (potentiële) medewerker.
  • Is specialist in personeel screenen: Sinds 2009 is Validata specialist in het screenen van personeel. Door onze jarenlange ervaring bieden wij een snel en efficiënt screeningsproces dat voldoet aan actuele (privacy) wet- en regelgeving.

Personeel screenen met Validata

Een succesvolle organisatie valt of staat met de juiste medewerkers. Weet daarom wie je binnenhaalt en behoudt. Employment screening kan zekerheid bieden. Validata heeft voor elke sector en iedere functie een ander screeningsprofiel gecreëerd dat naar wens kan worden aangevuld. Naast het checken van educatie en werkervaring zijn er nog talloze andere screening checks om uit te kiezen.

Bekijk alle screening checks
Aanvraag background check en criminal record