Menu

Customer Success Manager

Validata zoekt een enthousiaste Customer Success Manager

Een dag uit het leven van de Customer Success Manager bij Validata.

Na een korte fietsrit door de stad, pak jij een kop koffie en bekijk je de werkzaamheden en afspraken voor die dag. In de ochtend pleeg je eerst wat belletjes met een aantal klanten voor het inplannen van evaluaties. Vervolgens heb je een meeting met collega’s van het Software Development team waarin jullie klantwensen en mogelijke releases bespreken. Aan het eind van de ochtend heb je een overleg met Legal voor het doornemen van een nieuw contract voor een klant.

Na de lunch maak je met je collega’s een korte wandeling door het Vondelpark. Vervolgens stap je in de auto op weg naar een meeting bij een klant inzake het koppelen met hun HR systeem. Tijdens de meeting bespreek je de behoefte en wensen van de klant. Welke informatie willen zij in hun systeem en wat is mogelijk binnen onze software? Je sluit de dag af met een teamupdate met het commerciële team.

Wie zijn wij?

Wij zijn Validata; een innovatief softwarebedrijf met een klantgerichte dienstverlening. Iedere dag ondersteunen wij klanten – van ABN AMRO tot aan bol.com – met het ‘screenen’ van mensen die daar gaan werken. De dynamische markt waarin wij opereren is nog volop in ontwikkeling en biedt ontzettend veel kansen, zowel in Nederland als daarbuiten.

Validata en sales

Vanaf de oprichting in 2009 heeft Validata de markt gemaakt met een ‘direct sales’ aanpak. Deze succesvolle aanpak heeft ons marktleider gemaakt. Om de groei te kunnen blijven realiseren, speelt sales een grote rol. We werken in vele sectoren waardoor het scala aan klanten groot is. Hierdoor is ieder klantcontact anders. Jouw rol en werkzaamheden brengen met zich mee dat je nauw bij de ‘business’ van Validata betrokken bent en een grote invloed hebt op het optimaliseren en standaardisatie van onze software.

Het profiel

 • We zijn op zoek naar iemand die excelleert op het gebied van relatiemanagement en dit ook al bewezen heeft ten aanzien van strategische accounts
 • Je bent een probleemoplosser met een sterk organisatorisch vermogen die met iedereen en op alle niveaus binnen een organisatie goed kan communiceren en verbinden
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de rol van Customer Succes Manager/ Accountmanager
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Het is belangrijk dat je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal vloeiend spreekt en schrijft.
 • Je bent commercieel ingesteld en KPI’s werken motiverend voor je
 • Je presteert goed onder druk en bent gewend aan strakke deadlines

Wat bieden wij jou?

Werkplezier! De werkomgeving, collega’s, toffe personeelsactiviteiten en vrijmibo’s zijn de basis voor het werkplezier binnen Validata. Onze jonge organisatie bestaat uit circa 30 medewerkers op een toplocatie in Amsterdam-Zuid, vlakbij het Vondelpark. We hebben een open, directe cultuur, korte lijnen, zijn professioneel en resultaatgericht, maar ook informeel en casual.

Daarnaast bieden wij:

 • een passend salaris, laptop & pensioenregeling
 • laptop en telefoonvergoeding
 • vitaliteitsbeleid (o.a. sportschoolabonnement en Swap-fiets)
 • flexibiliteit en vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • ruimte en mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen

Heb jij interesse? Stuur je CV en motivatie naar suzanneveerhuis@validatagroup.com

Heb je vragen, aarzel niet en stel ze aan Robbert Remmers 0615178037

Onderdeel van onze sollicitatieprocedure is een pre-employment screening en een meeloop dag bij Validata