Menu

Bedrijfscheck

Validata controleert de gegevens over het bedrijf/de bedrijven van een kandidaat, zodat je geen onnodig risico loopt.

Bedrijfscheck van Validata voor de juiste keuzes

Een Bedrijfscheck van Validata biedt zekerheid over de bedrijven van (potentiële) medewerkers. Naast het checken van het KvK-nummer (Kamer van Koophandel), wordt er ook een kredietwaardigheidstoets uitgevoerd via onze datapartners Dun & Bradstreet en Graydon.

Zo kan worden nagegaan of een bedrijf daadwerkelijk bestaat, welke rechtsvorm het gebruikt en wat het vestigingsnummer is. Daarnaast worden de financiële stabiliteit en kredietwaardigheid getoetst. En of het bedrijf kapitaalkrachtig is.

graydon logo uitgelicht zonder slogan

Bedrijfscheck via partners Dun & Bradstreet en Graydon

Dun & Bradstreet (D&B) is een internationale speler in de mondiale markt van zakelijke informatie en inzicht. Deze Amerikaanse organisatie maakt gebruik van een de grootste bedrijven database ter wereld, met daarin 235 miljoen bedrijven uit meer dan 240 landen. Graydon zet data uit verschillende bronnen om in economische, financiële en commerciële inzichten.

Dun & bradstreet logo

Waarom een Bedrijfscheck van Validata?

  • Validata ontzorgt: Zodra je de bedrijven van (potentiële) medewerkers, partners, investeerders of huurders hebt geregistreerd, neemt Validata jou het werk uit handen. De resultaten van de Bedrijfscheck kan je vervolgens teruglezen in het screeningsrapport.
  • Werkt samen met Dun & Bradstreet en Graydon: Validata biedt inzicht door haar partnerships met Dun & Bradstreet en Graydon. Zo kan jij de juiste beslissing maken.
  • Is specialist in personeel screenen: Sinds 2009 is Validata specialist in het screenen van personeel. Door onze jarenlange ervaring bieden wij een snel en efficiënt screeningsproces dat voldoet aan actuele (privacy) wet- en regelgeving.